shipping worldwide

Όροι Χρήσης

1.Γενικά.

1.1.- Η NASH είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα λιανικού εμπορίου ειδών ιματισμού (e-shop), η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών των προβαλλομένων προϊόντων, κατόπιν διαδικτυακής παραγγελίας, με την επιφύλαξη της επάρκειας αποθεμάτων.

1.2.- Η ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφέρεται από την Ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία «NASH Ε.Ε.» η οποία εδρεύει στην Ελ. Βενιζέλου 28, Μεταμόρφωση Αττικής.

1.3.- Με τη χρήση της ιστοσελίδας, επιβεβαιώνετε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies.

1.4.- Η NASH ενδέχεται περιστασιακά να τροποποιήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

  1. Αντικείμενο και Υπηρεσίες.

2.1.- Στην ιστοσελίδα της προβάλλονται διάφορα προϊόντα γυναικείας ένδυσης, δημιουργίας της σχεδιάστριας Νατάσσας Αυλωνίτη τα οποία διατίθενται προς πώληση.

2.2.- Πιο συγκεκριμένα, κατά την περιήγησή σας στις ενότητες του διαδικτυακού χώρου της NASH, μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που βρίσκονται προς πώληση στο διαδικτυακό κατάστημα.

2.3.- Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο δελτίο ενημέρωσης (newsletter) προκειμένου να λαμβάνετε άμεσα γνώση για τις προσφορές, αφίξεις νέων προϊόντων, εκπτωτικά κουπόνια κλπ.

2.4.- Η NASH μπορεί οποτεδήποτε να συμπεριλάβει οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες υπηρεσίες.

  1. Γενικές Υποχρεώσεις και Δικαιώματα.

3.1.- Η NASH διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στον διαδικτυακό της χώρο και να τροποποιεί, ανανεώνει, ακόμη και να αποσύρει αυτά οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, αλλά και τις ανωτέρω πρόσθετες υπηρεσίες (τυχόν προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια κλπ), οι οποίες επίσης δύνανται να επιλέγονται, να τροποποιούνται, να ανανεώνονται, να αποσύρονται οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

3.2.- Όλο το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της NASH, και κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή αναδιανομής από οποιονδήποτε χωρίς την άδειά της.

  1. Έκταση ευθύνης.

4.1.-    Όλα τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας είναι μοναδικά και ράβονται κατόπιν παραγγελίας. Κατόπιν τούτου, η NASH παρότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση του προϊόντος, δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

 

4.2.- Στα πλαίσια των συναλλαγών (και με την επιφύλαξη του όρου 7 – Όροι Ακύρωσης και Επιστροφών) η NASH δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τυχόν περαιτέρω βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, και για οποιαδήποτε αιτία.

4.3.- Η NASH σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν παρουσία κακόβουλου λογισμικού, ιών ή άλλων επιζήμιων στοιχείων, προερχόμενων από τρίτους, είτε πρόκειται για την παρούσα πλατφόρμα, είτε για κάποια άλλη ιστοσελίδα, στην οποία θα παραπέμπεται ο χρήστης μέσω συνδέσμων, υπερσυνδέσμων ή τυχόν διαφημιστικών.

  1. Κόστος – Διαδικασία Πληρωμών.

5.1.- Η χρήση της πλατφόρμας, όπως και η οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης επίσκεψης στο εκθεσιακό κέντρο (showroom), είναι δωρεάν.

5.2.- Όσον αφορά στην ενότητα του διαδικτυακού καταστήματος, κάθε καταχώριση προϊόντος, συνοδεύεται από συνοπτική περιγραφή αυτού, τυχόν διαθεσιμότητά του, καθώς και την τιμή του. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας η NASH αξιώνει από τον ενδιαφερόμενο χρήστη την καταχώριση κάθε στοιχείου απαραίτητου για την πληρωμή (ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, όνομα δικαιούχου, διεύθυνση, ΤΚ, χώρα, αριθμό κινητού τηλεφώνου κλπ.)

5.3.- Κάθε χρηματική καταβολή γίνεται είτε με αντικαταβολή αποκλειστικά εάν η αποστολή είναι εντός Ελλάδος είτε ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (ενδ. PayPal, Apple Pay κ.α.). Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, ο χρήστης θα επιβαρύνεται με το κόστος αντικαταβολής το οποίο ανέρχεται στο ποσό των δύο ευρώ (2 €).

5.4.- Για κάθε ηλεκτρονική πληρωμή, ο χρήστης θα ανακατευθύνεται μέσω υπερσυνδέσμου (hyperlink) σε ασφαλές περιβάλλον, όπου θα απαιτείται η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας, καταχωρώντας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς επίσης και τον τριψήφιο (3ψήφιο) αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτής.

5.5.- Για κάθε εγχώρια αγορά ο χρήστης θα επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των πέντε Ευρώ (5 €) ενώ σε περίπτωση αποστολής προϊόντος στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των δέκα πέντε Ευρώ (15 €). Για αποστολές που θα λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης το κόστος θα υπολογίζεται κατά περίπτωση και θα γνωστοποιείται στον ενδιαφερόμενο χρήστη πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Ειδικά στην περίπτωση αγοράς και αποστολής προϊόντος εκτός Ευρωπαϊκής Ζώνης οι δασμοί και οι φόροι υπολογίζονται βάσει του προορισμού αποστολής των προϊόντων καθώς και του αριθμού των προϊόντων και της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Αντικαταβολή θα υφίσταται, ως τρόπος εξόφλησης προϊόντος, μόνο σε περίπτωση εγχώριας αγοράς (ορ. Όρο 5.3).

5.6.- Σημειωτέον ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα ποσά δύνανται να αυξομειωθούν ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

5.7.- ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ. Η NASH στα πλαίσια εμπορικής προώθησης των προϊόντων της δύναται ανά περιόδους να εξασφαλίζει προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένα ήδη. Για να επωφεληθεί ο χρήστης των προσφορών αυτών θα πρέπει να προβαίνει στην αγορά αποκλειστικά εντός του χρονικού διαστήματος που θα αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

 

  1. Αποστολή και Παραλαβή.

 

6.1.- Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η NASH προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη και ασφαλή παράδοσή τους στον πελάτη. Μετά την αγορά, ο χρήστης λαμβάνει αποδεικτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόβλημα σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγγελίας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της NASH θα επικοινωνήσει με τον εκάστοτε χρήστη το συντομότερο δυνατό.

6.2.- Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε διάστημα δύο (2) έως δεκαπέντε (15) εργασίμων ημερών από την παραγγελία τους.

6.3.- Οι ανωτέρω προθεσμίες είναι ενδεικτικές. Λόγω αυξημένου αριθμού παραγγελιών, οι αποστολές σε κάποιες περιπτώσεις δύνανται να ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Για τον λόγο αυτό, ο κάθε χρήστης, μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της αποστολής του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@nashbyna.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό +30 210 8080727, με πλήρη αναφορά στοιχείων παραγγελίας.

6.4.- Όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται υπόκεινται σε σχολαστικό και ποιοτικό έλεγχο. Εάν, ωστόσο, υπάρξει ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε την άμεση αντικατάστασή του, κατόπιν τηλεφωνικής ή άλλης συνεννόησης. Για τον λόγο αυτό, υποχρεούστε να ελέγχετε το προϊόν κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας καθώς και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

  1. Όροι Ακύρωσης και Επιστροφών. 

7.1. Όροι Ακύρωσης.

7.1.1- Ακύρωση παραγγελίας νοείται οποιαδήποτε ενέργεια ακύρωσης λάβει χώρα εντός είκοσι τεσσάρων (24 h) ωρών από την τοποθέτηση αυτής και σε κάθε περίπτωση προτού παραληφθούν τα προϊόντα από τον χρήστη. Κατόπιν της τοποθέτησης της παραγγελίας, ακύρωση αυτής θα γίνεται δεκτή εντός είκοσι τεσσάρων (24 h) ωρών.

7.1.2- Εάν υπάρξει έγκαιρη ακύρωση κατά τα ως άνω οριζόμενα, το ποσό θα επιστρέφεται στον/στην δικαιούχο εντός δύο (2) εργασίμων ημερών με την επιφύλαξη της πολιτικής του εκάστοτε τραπεζικού ιδρύματος.

7.2. Όροι Επιστροφών.

Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 24 ωρών (ορ. Όρο 7.1.), ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων, των εξής επιλογών:

Α) Επιστροφής χρημάτων.

Β) Αλλαγής προϊόντος.

Γ) Έκδοσης πιστωτικού ποσού.

7.2.1- Επιστροφή προϊόντων στην NASH γίνεται αποκλειστικά με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία που διενήργησε την αποστολή και εντός της ανωτέρω οριζομένης προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από τον χρήστη. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αυστηρά στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές ή ελαττώματα, στην αρχική τους συσκευασία με

α. το συνοδευτικό καρτελάκι της εταιρείας,

β. το ΕΝΤΥΠΟ αλλαγών/επιστροφής (ορ. Όρο 7.6.) συμπληρωμένο,

γ. την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς η προσκόμιση της οποίας είναι απαραίτητη.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά τον χρήστη, ο οποίος επιπρόσθετα επιβαρύνεται τις τυχόν τελωνειακές χρεώσεις. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα κριθεί αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

7.2.2. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται αναλόγως του τρόπου που είχε αρχικά επιλεγεί να γίνει η πληρωμή του προϊόντος και της πολιτικής του εκάστοτε τραπεζικού ιδρύματος και δύναται να διαρκέσει από πέντε (5) έως δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση πληρωμής του προϊόντος, κατά την αρχική αγορά, με τη διαδικασία της αντικαταβολής, η επιστροφή του δικαιούμενου ποσού θα λαμβάνει χώρα με πίστωση στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό από τον χρήστη όπως ο ίδιος θα τον γνωστοποιεί στην επιχείρηση με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου στον Όρο 7.6. ως αναλύεται κατωτέρω.

7.2.3- Στην περίπτωση που έχουν ήδη παραληφθεί τα προϊόντα από τον χρήστη και προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων προς αυτόν, η επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία οφείλει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.

7.3.- Αλλαγές Προϊόντων είναι δυνατές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. H αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά. Εάν η μη καταλληλότητα του προϊόντος δεν οφείλεται σε αμέλεια της επιχείρησης, ο χρήστης θα επιβαρυνθεί τα επιπλέον έξοδα αποστολής που θα προκύψουν. Προϊόντα που παραχωρούνται ως δώρα δεν υπόκεινται σε αλλαγές.

7.4- Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές στις ακόλουθες περιπτώσεις: α. για αγορές που έχουν γίνει σε εκπτωτικά προϊόντα, έκτακτες εκπτώσεις (flashsales), με εκπτωτικά κουπόνια, β. σε προϊόντα που παραχωρούνται ως δώρα διαγωνισμών (giveaways), γ. σε προϊόντα που έχουν αγορασθεί εντός του showroom, δ. σε αγορές που προέρχονται από πιστωτικά ποσά, ε. σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγή.

7.5.- Για αγορές άνω του ενός (1) προϊόντος, αίτημα επιστροφής χρημάτων ή αλλαγή είναι εφικτή μόνο στο ένα (1).

7.6.-    Εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά προϊόντων που διατίθενται ήδη σε έκπτωση.

7.7.- Για αλλαγές προϊόντων ή αιτήματα επιστροφής χρημάτων απαιτείται η συμπλήρωση του ακόλουθου ΕΝΤΥΠΟΥ. Κάθε περαιτέρω σχετικό αίτημα του ενδιαφερομένου χρήστη θα προωθείται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@nashbyna.com, με πλήρη αναφορά στοιχείων παραγγελίας.

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

8.1.- Η NASH δύναται να διατηρεί στοιχεία των ενδιαφερόμενων χρηστών για την εξασφάλιση της έγκαιρης, προσήκουσας και ορθής αποστολής των προϊόντων, καθώς και για γενικότερους σκοπούς εμπορικής προώθησης, φορολογικών υποχρεώσεων κλπ.

8.2.- Στα πλαίσια αυτά, η NASH επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου, για την προστασία προσωπικών δεδομένων, και ειδικότερα του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ (ΓΚΠΔ), του εθνικού Νόμου 4624/2019 (ΦΕΚ Α’ 137/29.8.2019) και των Οδηγιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου και της εθνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Για περισσότερα κατευθυνθείτε στην ενότητα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο.

9.1.- Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και οι ειδικότερες προβλέψεις του παρόντος, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ως δίκαιο της έδρας της επιχείρησης.

9.2.- Κάθε διαφορά εκ της εκτέλεσης της παρούσας σύμβασης θα επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

  1. Τελικές Διατάξεις.

10.1.- Σε περίπτωση που ήθελε κηρυχθεί άκυρος κάποιος από τους όρους της παρούσας, δεν επηρεάζεται η ισχύς των υπολοίπων όρων αυτής.

10.2.- Ο ενδιαφερόμενος χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι έχει διαβάσει και κατανοήσει όλους τους ανωτέρω όρους, τους οποίους και αποδέχεται.

Κλείσιμο
Συνδεση
Κλείσιμο
Cart (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.Language