worldwide shipping

Όροι Χρήσης

1.    Γενικά

1.1.- Η  “NASH BY NATASHA AVLONITI” είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα λιανικού εμπορίου ειδών ιματισμού (e-shop), η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών των προβαλλομένων προϊόντων, κατόπιν διαδικτυακής παραγγελίας, με την επιφύλαξη της επάρκειας αποθεμάτων.

1.2.- Η ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφέρεται από την ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Αναστασία Αυλωνίτη» η οποία εδρεύει επί της οδού Κυριαζή, αριθ. 34 στην Κηφισιά.

1.3.- Με τη χρήση της ιστοσελίδας, επιβεβαιώνετε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies.

1.4.- Η “NASH BY NATASHA AVLONITI”ενδέχεται περιστασιακά να τροποποιήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

2.    Αντικείμενο και Υπηρεσίες

2.1.- Στην ιστοσελίδα της προβάλλονται διάφορα προϊόντα γυναικείας ένδυσης, δημιουργίας της σχεδιάστριας Νατάσας Αυλωνίτη τα οποία διατίθενται προς πώληση.

2.2.- Πιο συγκεκριμένα, κατά την περιήγησή σας στις ενότητες του διαδικτυακού χώρου της “NASHBYNATASHAAVLONITI”, μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που βρίσκονται προς πώληση στο διαδικτυακό κατάστημα.

2.3.- Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο δελτίο ενημέρωσης (newsletter) προκειμένου να λαμβάνετε άμεσα γνώση για τις προσφορές, αφίξεις νέων προϊόντων, εκπτωτικά κουπόνια κλπ.

2.4.- Η “NASHBYNATASHAAVLONITI”μπορεί οποτεδήποτε να περιλάβει και οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες υπηρεσίες.

3.    Γενικές Υποχρεώσεις και Δικαιώματα

3.1.- Η “NASHBYNATASHAAVLONITI”διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στον διαδικτυακό της χώρο και να τροποποιεί, ανανεώνει, ακόμη και να αποσύρει αυτά οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, αλλά και τις ανωτέρω πρόσθετες υπηρεσίες (τυχόν προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια κλπ), οι οποίες επίσης δύνανται να επιλέγονται, να τροποποιούνται, να ανανεώνονται, να αποσύρονται οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

3.2.- Όλο το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “NASHBYNATASHAAVLONITI”, και κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή αναδιανομής από οποιονδήποτε χωρίς την άδειά της.

4.    Έκταση ευθύνης

4.1.-    Όλα τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας είναι μοναδικά και ράβονται κατόπιν παραγγελίας. Κατόπιν τούτου, η “NASHBYNATASHAAVLONITI”παρότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση του προϊόντος, δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

4.2.-  Στα πλαίσια των συναλλαγών (και με την επιφύλαξη του όρου 7 – Όροι Ακύρωσης) η “NASH BY NATASHA AVLONITI”δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τυχόν περαιτέρω βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, και για οποιαδήποτε αιτία.

4.3.- Η “NASH BY NATASHA AVLONITI”σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν παρουσία κακόβουλου λογισμικού, ιών ή άλλων επιζήμιων στοιχείων, προερχόμενων από τρίτους, είτε πρόκειται για την παρούσα πλατφόρμα, είτε για κάποια άλλη ιστοσελίδα, στην οποία θα παραπέμπεται ο χρήστης μέσω συνδέσμων, υπερσυνδέσμων ή τυχόν διαφημιστικών.

5.    Κόστος – Διαδικασία Πληρωμών

5.1.- Η χρήση της πλατφόρμας, όπως και η οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης επίσκεψης στο εκθεσιακό κέντρο (showroom), είναι δωρεάν.

5.2.-Όσον αφορά την ενότητα του διαδικτυακού καταστήματος, κάθε καταχώριση προϊόντος, συνοδεύεται από συνοπτική περιγραφή αυτού, τυχόν διαθεσιμότητά του, καθώς και την τιμή του. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας η”NASHBYNATASHAAVLONITI”αξιώνει από τον ενδιαφερόμενο χρήστη την καταχώριση κάθε στοιχείου απαραίτητου για την πληρωμή (ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, όνομα δικαιούχου, διεύθυνση, Τ.Κ, χώρα κλπ.)

5.3.-Κάθε χρηματική καταβολή γίνεται είτε με αντικαταβολή εάν η αποστολή είναι εντός Ελλάδος είτε ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

5.4.- Για κάθε ηλεκτρονική πληρωμή, ο χρήστης θα ανακατευθύνεται μέσω υπερσυνδέσμου (hyperlink) σε ασφαλές περιβάλλον, όπου θα απαιτείται η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας, καταχωρώντας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς επίσης και τον τριψήφιο (3ψήφιο) αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτής.

5.5.- Για κάθε αγορά ο χρήστης θα επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των πέντε Ευρώ (5€) για Ελλάδα, δεκαπέντε Ευρώ (15€) για Κύπρο και είκοσι Ευρώ (20€) για τις υπόλοιπες χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ζώνης. Για χώρες που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρήστης θα ενημερώνεται κατά περίπτωση πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

5.6.- Σημειωτέον ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα ποσά δύνανται να αυξομειωθούν ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

5.7.- ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ. Η “NASH BY NATASHA AVLONITI”στα πλαίσια εμπορικής προώθησης των προϊόντων της δύναται ανά περιόδους να εξασφαλίζει προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένα ήδη. Για να επωφεληθεί ο χρήστης των προσφορών αυτών θα πρέπει να προβαίνει στην αγορά αποκλειστικά εντός του χρονικού διαστήματος που θα αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

6.    Αποστολή και Παραλαβή

6.1.- Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η “NASH BY NATASHA AVLONITI”προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και την έγκαιρη και ασφαλή παράδοσή τους στον πελάτη.Μετά την αγορά, ο χρήστης λαμβάνει αποδεικτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

6.2.- Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε διάστημα τριών (3) με δώδεκα (12) εργασίμων ημερών από την παραγγελία τους, εάν η αποστολή τους είναι εντός Ελλάδος και σε διάστημα δέκα (10) με δεκαπέντε (15)εργάσιμων ημερών, εάν η αποστολή τους είναι εκτός Ελλάδος.

6.3.- Οι ανωτέρω προθεσμίες είναι ενδεικτικές. Λόγω αυξημένου αριθμού παραγγελιών, οι αποστολές σε κάποιες περιπτώσεις δύνανται να ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Για τον λόγο αυτό, ο κάθε χρήστης, μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της αποστολής τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@nashbyna.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό +30 2018080727, με πλήρη αναφορά στοιχείων παραγγελίας.

6.4.- Όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται υπόκεινται σε σχολαστικό και ποιοτικό έλεγχο. Εάν, ωστόσο, υπάρξει ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να αρνηθείτε την παραλαβή και να ζητήσετε την άμεση αντικατάστασή του, κατόπιν τηλεφωνικής ή άλλης συνεννόησης. Για τον λόγο αυτό, καλείστε να ελέγχετε το προϊόν κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας καθώς και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

7.     Όροι Ακύρωσης και Επιστροφών

7.1.-Ακύρωση της παραγγελίας επιτρέπεται μόνον εντός πέντε (5) ημερών από την ολοκλήρωσή της.

7.2.- Στην περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης, ο χρήστης δύναται είτε να επιλέξει την επιστροφή των χρημάτων του είτε να ζητήσει το καταβαλλόμενο ποσό να λογιστεί ως πιστωτικό και με αυτό να προχωρήσει σε αγορά άλλων αντιστοίχων προϊόντων.

7.3.- Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται ανάλογα με την πολιτική της εκάστοτε τράπεζας και δύναται να διαρκέσει από δύο (2) – πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές στις ακόλουθες περιπτώσεις: α. για αγορές που έχουν γίνει σε περιόδους εκπτώσεων (παρ. 5.7.) β. σε προϊόντα που παραχωρούνται ως δώρα διαγωνισμών (giveaways) γ. σε προϊόντα που έχουν αγορασθεί εντός του showroom δ. σε αγορές που προέρχονται από πιστωτικά ποσά, ε. σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγή.  Στην περίπτωση που έχει ήδη λάβει χώρα η αποστολή του προϊόντος, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή του προϊόντος οφείλει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) ημερών από την ημέρα παραλαβής.

7.4.- Αλλαγές Προϊόντων είναι δυνατές εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. H αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά. Για αγορές που αφορούν σε εκπτωτικά προϊόντα, αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνο σε μέγεθος. Εάν η μη καταλληλότητα του προϊόντος δεν οφείλεται σε αμέλεια της επιχείρησης, ο χρήστης θα επιβαρυνθεί τα επιπλέον έξοδα αποστολής που θα προκύψουν. Προϊόντα που παραχωρούνται ως δώρα ή αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί μετά από χρήση πιστωτικού ποσού δεν υπόκεινται σε αλλαγές.

7.5.- Για αγορές άνω του ενός (1) προϊόντος, αίτημα επιστροφής χρημάτων ή αλλαγή είναι εφικτή μόνο στο ένα (1).

7.6.- Επιστροφή προϊόντος στην “NASH BY NATASHA AVLONITI”γίνεται αποκλειστικά με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία που διενήργησε την αποστολή και εντός της ανωτέρω οριζόμενης προθεσμίας (Όρος 7.4.). Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αυστηρά στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές ή ελαττώματα, στην αρχική τους συσκευασία με το συνοδευτικό καρτελάκι της εταιρείας και την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα κριθεί αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

7.7.- Για αλλαγές προϊόντων ή αιτήματα επιστροφής χρημάτων απαιτείται η συμπλήρωση του ακόλουθου ΕΝΤΥΠΟΥ. Κάθε περαιτέρω σχετικό αίτημα του ενδιαφερομένου χρήστη θα προωθείται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@nashbyna.com, με πλήρη αναφορά στοιχείων παραγγελίας.

8.    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

8.1.- Η “NASH BY NATASHA AVLONITI”δύναται να διατηρεί στοιχεία των ενδιαφερόμενων χρηστών για την εξασφάλιση της έγκαιρης, προσήκουσας και ορθής αποστολής των προϊόντων, καθώς και για γενικότερους σκοπούς εμπορικής προώθησης, φορολογικών υποχρεώσεων κλπ.

8.2.- Στα πλαίσια αυτά, η”NASHBYNATASHAAVLONITI”διαχειρίζεται την πλατφόρμα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό(ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 (GDPR). Για περισσότερα κατευθυνθείτε στην ενότητα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

9.    Εφαρμοστέο Δίκαιο

9.1.- Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και οι ειδικότερες προβλέψεις του παρόντος, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ως δίκαιο της έδρας της επιχείρησης.

9.2.- Κάθε διαφορά εκ της εκτέλεσης της παρούσας σύμβασης θα επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.3

10.    Τελικές Διατάξεις

10.1.- Σε περίπτωση που ήθελε κηρυχθεί άκυρος κάποιος από τους όρους της παρούσας, δεν επηρεάζεται η ισχύς των υπολοίπων όρων αυτής.

10.2.- Ο ενδιαφερόμενος χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι έχει διαβάσει και κατανοήσει όλους τους ανωτέρω όρους, τους οποίους και αποδέχεται.

Κλείσιμο
Sign in
Κλείσιμο
Cart (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.Language